MoeskoMusic - ambient blog

(HUN) Magyar nyelvű ambient zenei blog kritikákkal, interjúkkal, mixekkel, valamint mindenféle földi és földöntúli jóval.

(ENG) MoeskoMusic is a Hungarian ambient music blog with reviews, interviews, podcasts and many other things from behind closed eyelids.

Friss topikok

  • GTJV82: Én ezt miért csak most fedeztem fel?! :) Nagyon jó!!! (2014.05.07. 08:46) Maitreya: .74
  • GTJV82: Érdekes, nekem meg pont ilyen bealvós/álmosító hangulat jött le róla. :) Persze attól még nagyon s... (2014.05.07. 08:46) Orbit Over Luna: Transit
  • Werewolfrulez: @Moesko: Ez legyen a legnagyobb gond a világon :D (2014.04.22. 23:52) Anne Chris Bakker: Reminiscences
  • GTJV82: Ez is egy hazai album, ajánlom mindenki szíves figyelmébe: stereomantra.bandcamp.com/album/magic-... (2014.04.16. 08:45) HAZAI LOOPOK
  • pszichedeliksiheder: Még annyit fűznék hozzá amellett, hogy zseniális lemez; a World of Sleepers után ez lett volna a k... (2014.03.25. 12:55) Carbon Based Lifeforms: Twentythree

2013.11.24. 10:57

Moesko koncert @ Kaptár

Moesko koncert @ Kaptár

2013.11.24. 10:57 Moesko Szólj hozzá!

Moesko @ Kaptár.jpgAz első kis koncertemre zavarba ejtően sokan jöttetek el, így a nagy sikerre való tekintettel máris itt az ismétlés, ezúttal a Kaptárban!

A Révay közben található Kaptár voltaképpen az egyik első magyar közösségi iroda, mely szeptember végén indította útjára a ZenEst-sorozatot. Az ötlet, mely szerint az egész hónapos munka után lehuppanhatunk a kanapéra, hogy andalító élőzenét hallgathassunk, már két alkalommal is hálás hallgatókra talált: először Szekeres Andris estje (és Ludovico Einaudi-darabokból álló repertoárja) ejtette rabul a közönséget, másodszor pedig Kárpáti Orsolya és Tomcsányi László duettje gondoskodott a minőségi kikapcsolódásról. Ezúttal az a megtiszteltetés ért, hogy a harmadik esten én zenélhetek nektek.

Nemrég lezajlott az első koncertnek nevezhető estem az Attention Alkotóműhelyben, ahol nem is annyira a zongorázástól, mint inkább az elismerő kézfogásoktól fáradtak el az ujjaim. Szűk félórában bátorkodtam megmutatni, mik lesznek majd azok a darabok, amelyeket egyszer nagysokára felvételre rögzítek valahogy, és elküldöm néhány kiadónak. Ugyanerre számíthattok most, a Kaptárban is, csak kétszer olyan hosszú játékidővel, finom borral és (ha lesz időm) sütivel.

Várunk tehát mindenkit november 29-én, pénteken 19:00-kor a Kaptárban, a Szent István Bazilikával szemben található Révay közben. A belépő 700 forint lesz.

Fontosabb információk: facebook

Itt pedig egy kis ízelítő (mindkét videót Andok Tamás rögzítette):

Címkék: hírek koncert koncertfelvétel kaptár 2013 magyar hungarian andok tamás modern classical zenest

A bejegyzés trackback címe:

https://ambient.blog.hu/api/trackback/id/tr705653426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása