MoeskoMusic - ambient blog

(HUN) Magyar nyelvű ambient zenei blog kritikákkal, interjúkkal, mixekkel, valamint mindenféle földi és földöntúli jóval.

(ENG) MoeskoMusic is a Hungarian ambient music blog with reviews, interviews, podcasts and many other things from behind closed eyelids.

Friss topikok

  • GTJV82: Én ezt miért csak most fedeztem fel?! :) Nagyon jó!!! (2014.05.07. 08:46) Maitreya: .74
  • GTJV82: Érdekes, nekem meg pont ilyen bealvós/álmosító hangulat jött le róla. :) Persze attól még nagyon s... (2014.05.07. 08:46) Orbit Over Luna: Transit
  • Werewolfrulez: @Moesko: Ez legyen a legnagyobb gond a világon :D (2014.04.22. 23:52) Anne Chris Bakker: Reminiscences
  • GTJV82: Ez is egy hazai album, ajánlom mindenki szíves figyelmébe: stereomantra.bandcamp.com/album/magic-... (2014.04.16. 08:45) HAZAI LOOPOK
  • pszichedeliksiheder: Még annyit fűznék hozzá amellett, hogy zseniális lemez; a World of Sleepers után ez lett volna a k... (2014.03.25. 12:55) Carbon Based Lifeforms: Twentythree

2013.09.25. 14:09

MoeskoMusic Podcast #02: GOOD WEATHER FOR AN AIRSTRIKE

MoeskoMusic Podcast #02: GOOD WEATHER FOR AN AIRSTRIKE

2013.09.25. 14:09 Moesko Szólj hozzá!

MoeskoMusic Podcast 02 - Good Weather for an Airstrike kicsi.jpegA blog második vendégmixét a winchesteri illetőségű Tom Honey készítette el nekünk. Igazi őszi finomság!

Mindenképp szerettem volna, ha még szeptemberben kaphatunk egy Good Weather for an Airstrike-mixet, hogy aztán velünk lehessen egész ősszel.

A Dél-Angliában élő srác munkáira tavaly kezdtem komolyabban figyelni. Két kiváló lemezzel is jelentkezett, azonnal biztos helyet foglalva magának az olyan előadók társaságában, mint a Hammock, Rhian Sheehan vagy Clem Leek. Érzékeny, olykor egyenesen sérülékeny zenéje ügyesen vág csapást magának a leglágyabb post-rock és a könnyebben fogyasztható drone-ok közötti mezsgyén. A kiváló Hibernate kiadónál megjelent Underneath the Stars, valamint a Sound In Silence által gondozott Lights egyaránt élvezetes, emlékezetes munkák, melyek jogosan teszik kíváncsivá a hallgatóságot a srác jövőbeli terveit illetően. Erről és a mixről írt is pár szót:

Good Weather for an Airstrike - Tom Honey.jpg"A mix azoknak a számoknak a gyűjteménye, amelyeket a legtöbbet hallgattam az elmúlt néhány hónapban. Sok közülük már most biztos befutó az év végi toplistámon!

Nemrég készült el egy Chihei Hatakeyamával közös munkám, amely Falling Sun néven fog napvilágot látni a Rural Colours sorozatában. Ezen kívül épp most vágunk bele egy új lemezbe a bátyámmal - a duónkat úgy hívják, hogy Damn Robot!"

Most pedig nincs más hátra, minthogy hátradőlj, magadhoz ragadd a gőzölgő teát, és elindítsd a mixet. Többek között Fabrizio Paterlini, Rhian Sheehan, Simon Bainton és Moon Ate the Dark-felvételek képzik a repertoárt.



MoeskoMusic podcast #02: Good Weather for an Airstrike by Moesko on Mixcloud

Címkék: mixek post rock hibernate 2013 hammock rhian sheehan modern classical ólafur arnalds moon ate the dark simon bainton good weather for an airstrike fabrizio paterlini eluvium

A bejegyzés trackback címe:

https://ambient.blog.hu/api/trackback/id/tr115533075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása