MoeskoMusic - ambient blog

(HUN) Magyar nyelvű ambient zenei blog kritikákkal, interjúkkal, mixekkel, valamint mindenféle földi és földöntúli jóval.

(ENG) MoeskoMusic is a Hungarian ambient music blog with reviews, interviews, podcasts and many other things from behind closed eyelids.

Friss topikok

  • GTJV82: Én ezt miért csak most fedeztem fel?! :) Nagyon jó!!! (2014.05.07. 08:46) Maitreya: .74
  • GTJV82: Érdekes, nekem meg pont ilyen bealvós/álmosító hangulat jött le róla. :) Persze attól még nagyon s... (2014.05.07. 08:46) Orbit Over Luna: Transit
  • Werewolfrulez: @Moesko: Ez legyen a legnagyobb gond a világon :D (2014.04.22. 23:52) Anne Chris Bakker: Reminiscences
  • GTJV82: Ez is egy hazai album, ajánlom mindenki szíves figyelmébe: stereomantra.bandcamp.com/album/magic-... (2014.04.16. 08:45) HAZAI LOOPOK
  • pszichedeliksiheder: Még annyit fűznék hozzá amellett, hogy zseniális lemez; a World of Sleepers után ez lett volna a k... (2014.03.25. 12:55) Carbon Based Lifeforms: Twentythree

2013.03.07. 10:14

Sunday Session "OsloBergen" @ Muzikum

Sunday Session "OsloBergen" @ Muzikum

2013.03.07. 10:14 Moesko Szólj hozzá!

MM_sundaysessions_kek.jpgVasárnap koraeste indul az Oslo-Bergen vasúti járat a Muzikumban. A norvég táj négyórás mozizásához a legjobb északi ambientet fogom keverni.

Minden bizonnyal Norvégiának van a világ egyik legsokoldalúbb természetvilága. A hosszúkás ország többféle éghajlatnak ad otthont: szeles tengerparttal és hófödte tundrával éppúgy találkozhatunk, mint egészen emberi (főszezonban akár 20 fokos) térséggel. Mi ezúttal nem hosszában, hanem széltében szeljük át az országot. Az Oslo és Bergen közötti járat, a Bergensbanen jó eséllyel pályázhatna az egyik leglátványosabb tömegközlekedési útvonal címére. Ennek a hétórás útnak vetítjük le az első felét vasárnap hatórási kezdettel a Kálvin téri Muzikumban. A kellemes utazáshoz pedig elengedhetetlen a chillt teljessé tevő zene: elsősorban skandináv ambient fog szivárogni a hangszórókból, körülölelve napsütést, havat, erdőt, mindent. Nincs narrátor, nincs reklám - csakis a lenyűgöző norvég táj. Gyere, utazz! A belépés ingyenes!


És egy kis ízelítő a zenei felhozatalból:




Címkék: hírek film koncert mixek 2013 moesko dj set skandináv ambient muzikum

A bejegyzés trackback címe:

https://ambient.blog.hu/api/trackback/id/tr125121055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása